Nesreća na putu Mojkovac- Bijelo Polje: Jedna djevojka i dalje životno ugrožena, druga stabilno, prebačena u bolnicu u Čačku
Sa mjesta nesreće, foto:Kodex

Nesreća na putu Mojkovac- Bijelo Polje: Jedna djevojka i dalje životno ugrožena, druga stabilno, prebačena u bolnicu u Čačku

Čačanka Zorana Stojić (22), koja je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak na putu Mojkovac - Bijelo Polje i dalje je u životnoj opasnosti.

Stojić je operisana je u nedjelju u Kliničkom centru u Podgorici.Njeno stanje je za sada stabilno, ali još nije van živote opasnosti.

Zorani je uspješno operisan kuk, nakon čega bi, narednih dana, trebalo da uslijedi i najdelikatniji operativni zahvat na kičmi, budući da ima ozbiljne povrede prvog i petog slabinskog pršljena, piše portal Morava info.Od ozbiljnijih povreda ima i prelom butne kosti, kao i nagnječenje oba plućna krila. Srećom, nije imala moždano krvarenje.

Ljekari kažu da je njeno stanje u ovom trenutku stabilno, ali se i dalje uzdržavaju prognoza o ozdravljenju.

Podsjetimo, njen dečko Marko Janković (27) je poginuo na licu mjesta u pomenutoj nesreći dok je teže povrede zadobila i Ivana Vitorović (22), dok je vozač Marko Petrović (25) prošao sa lakšim povredama.

Vitorović je stabilnog zdravstvenog stanja a nakon ukazane ljekarske pomoći u bjelopoljskoj bolnici je transportovana u bolnicu u Čačku gdje će nastaviti liječenje, rečeno je portalu Kodex iz Opšte bolnice u Bijelom Polju.

Vozač Petrović je smješten u bjelopoljsku bolnicu, stabilnog je zdravstvenog stanja i trebalo bi da bude otpušten sjutra.

Podsjetimo, do udesa je došlo nakon sudara vozila "reno megan" čačanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Marko Petrović, i "nisan terano" barskih tablica, za čijim volanom se nalazio Marko Babović (37) iz Bara.

Mladići i djevojke su turistički boravili u Crnoj Gori, išli su do Budve, a u povratku svratili do manastira Ostrog. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.