U Petnjici zaokružena partijska infrastruktura Demokrata
Opštinski odbor Demokratske Crne Gore Petnjica

U Petnjici zaokružena partijska infrastruktura Demokrata

Opštinski odbor Demokratske Crne Gore Petnjica održao je sjednicu na kojoj je zaokružena partijska infrastruktura Demokrata u ovoj opštinskoj organizaciji. Na sjednici su izabrana četiri potpredsjednika Opštinskog odbora, i to: Elma Cikotić, student geografije na Filozofskom / Filološkom fakultetu u Nikišiću, Adem Rastoder, poljoprivrednik, Ivana Ivezić, medicinska sestra – tehničar i Samir Ramdedović, poljoprivrednik, saopštile su Demokrate.

Petnjičke Demokrate su izabrale i Izvršni odbor Opštinskog odbora, koga čine: Irma Korać, Elma Cikotić, Ivana Ivezić, Adem Rastoder, Samir Ramdedović, Ersin Rastoder i Albin Ćeman.

Za sekretara Opštinskog odbora jednoglasno je izabran Ersin Rastoder, apsolvent na Filozofskom / Filološkom fakultetu u Nikišiću, a Odbor je dopunjeni sa tri nova člana - to su Adem Rastoder, Branko Ivezić i Vučina Luković, navodi se u saopštenju partije.

Takođe, formirana su  dva mjesna odbora Demokratske Crne Gore Petnjica i to:  Mjesni odbor Azane, za njegovog predsjednika Branko Ivezić, za zamjenika Vučina Luković, a za sekretarku Ivana Ivezić, kao i Mjesni odbor Savin Bor, na čije čelo je izabran Adem Rastoder, za zamjenika Nihad Rastoder, a za sekretar Ersin Rastoder.

Predsjednik Opštinskog odbora Demokratske Crne Gore Petnjica, dr Albin Ćeman, čestitao je svima na izabranim funkcijama i konstatovao da je Demokratska Crna Gora snažno utemeljena u opštini Petnjica, "da je građanke i građani Petnjice prepoznaju kao jedino svjetlo na kraju tunela nakon skoro tridesetogodišnje tame u koju nas sve skupa drži Demokratska partija socijalista".

“Posebno nas raduje priliv mladih članova, željnih da konačno vide kraj organizovanoj kriminalnoj grupi zvanoj DPS, koji žele da ostanu na svom ognjištu i da svi zajedno krenemo u oporavak kako naše Petnjice tako i naše države Crne Gore, jer nama ne treba ni manja ni veća, nego bolja Crna Gora” zaključio je dr Ćeman.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.