Zaustavila ga policija nakon prekršaja, on izvadio dozvolu Homera Simpsona
Foto: Twitter

Priveden vozač

Zaustavila ga policija nakon prekršaja, on izvadio dozvolu Homera Simpsona

Jedan Britanac je vjerovatno pogoršao situaciju u kojoj se našao, kada je saobraćajnim policajcima nakon prekršaja pokazao vozačku dozvolu sa slikom Homera Simpsona, njegovim podacima i potpisom.

Policija je zbog prekršaja zaustavila muškarca u nepoznatom modelu vozila u Milton Kinzu, a on je izvadio lažnu vozačku dozvolu na ime Homera Simpsona, "fotografijom" na kojoj se Homer drži za glavu kao kad izgovara svoje čuveno "D'oh" i adresi u američkom gradu Springfild, prenosi B92.

Policija je na Tviteru objavila fotografiju "lažnjaka", a da stvar bude još gora, ispostavilo se da je čak i adresa "lažna", odnosno da porodica Simpsonovih u poznatoj crtanoj seriji ne živi na unijetoj adresi. 

Kako je saopšteno, vozilo je zaplijenjeno, a vozač je priveden zbog vožnje bez osiguranja i propisne dozvole.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.