ATP lista: Bez promjena na vrhu, Del Potro došao do šestog mjesta
Ilustracija

Đoković 12-ti

ATP lista: Bez promjena na vrhu, Del Potro došao do šestog mjesta

Novak Đoković, uprkos eliminaciji na startu Indijan Velsa, popravio je plasman na ATP listi za jednu poziciju i trenutno je 12. igrač na svijetu.

Identičan napredak ostvario je Filip Krajinović, koji je sada 27. igrač svijeta, što je ponovo njegov najbolji "renking" u karijeri.

Na vrhu nema promjena, vodi Rodžer Federer ispred Rafaela Nadala i Marina Čilića, slijede Grigor Dimitrov i Saša Zverev, dok je Huan Martin Del Potro trijumfom u Indijan Velsu došao do šestog mjesta. 

ATP lista: 
1. Rodžer Federer (Švajcarska) 9.660 
2. Rafael Nadal (Španija) 9.370 
3. Marin Čilić (Hrvatska) 4.905 
4. Grigor Dimitrov (Bugarska) 4.600 
5. Aleksandar Zverev (Njemačka) 4.505 
6. Huan Martin Del Potro (Argentina) 4.155 
7. Dominik Tim (Austrija) 3.675 
8. Kevin Anderson (Južna Afrika) 3.235 
9. David Gofan (Belgija) 3.190 
10. Luka Puj (Francuska) 2.420 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.