Popović novi predsjednik Mladih Liberala Podgorice
Milić Popović

Popović novi predsjednik Mladih Liberala Podgorice

Milić Popović izabran je za predsjednika Mladih Liberala Odbora Glavnog grada Podgorice, saopšteno je iz Liberalne partije.

"Popović je diplomirani pravnik ali i istaknuti sportista u selekcijama reprezentacije i drugim sportskim aktivnostima. On je i član Predsjedništva Mladih Liberala", saopšteno je.

Popović je najavio da će u narednom periodu raditi na omasovljenju mladih liberala u Podgorici i dodatno osnaživati odbor koji će na lokalnim izborima u maju pokazati svoju snagu i najbolju političku ponudu građanima.

"Svaki mladi čovjek im šansu kod liberala da se usavršava, napreduje i javno iznosi svoje ideje inicijative", kazao je on.

Konvenciju Mladih Podgorice pozdravili su i predsjednik Mladih Liberala Crne Gore Ammar Borančić, predsjednik Odbora Glavnog grada Jovan Rabrenović i generalni sekretar LP Esad Šainović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.