Milačić čestitao Putinu: Povratak Crne Gore na pravi put moja obaveza
Marko Milačić

Milačić čestitao Putinu: Povratak Crne Gore na pravi put moja obaveza

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić čestitao je Vladimiru Putinu na reizboru za predsjednika Ruske Federacije. Istovremeno, čestitao je i sveukupnom ruskom narodu na izboru, koji garantuje nastavak razvoja i prosperiteta Rusije, na svim poljima.

"Crna Gora i Rusija imaju vjekovne i tradicionalno dobre bratske odnose, koji se ogledaju i u preko trista godina dugim diplomatskim vezama. Ti odnosi su narušeni besprizornom antiruskom histerijom - koju prethodnih godina sprovodi crnogorski režim, po diktatu NATO saveza – a koja nije u intresu naroda u Crnoj Gori i države Crne Gore. Naprotiv: takva politika vlasti u Crnoj Gori je anticivilizacijska i anticrnogorska, riječ je o procesu falsifikovanja istinske i prave Crne Gore, onakve kakva je bila tokom čitave naše istorije", naveo je Milačić u čestitki.

Dodao da dugoročni politički i životni zadatak koji je preuzeo na sebe jeste povratak Crne Gore na pravi put, a on, između ostalog, podrazumijeva najbolje i prijateljske odnose sa svim zemljama, a bratske sa Srbijom i Rusijom.

"To nam nalaže politička mudrost, nacionalni ekonomski interes i vjekovni tradicionalni odnosi sa ovim zemljama. Još jednom Vam čestitam na velikoj pobjedi i želim sreću u godinama koje su pred našim zemljama.", naveo je Milačić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.