Del Potro osvojio masters u Indijan Velsu, Federer vrijeđao sudiju (VIDEO)
Foto:Getty images

Del Potro osvojio masters u Indijan Velsu, Federer vrijeđao sudiju (VIDEO)

Argentinski teniser Huan Martin Del Potro osvojio je sinoć masters turnir u Indijan Velsu, pošto je u finalu pobijedio branioca titule, prvog tenisera svijeta Švajcarca Rodžera Federera posle tri seta, 6:4, 6:7, 7:6.

Osmi teniser svijeta pobijedio je posle dva sata i 45 minuta, spasio je tri meč lopte i osvojio prvi turnir iz masters serije u karijeri. 

Federer je pretrpio prvi poraz u 2018. godini i sada ima skor 17-1. On je igrao za šestu titulu u Indijan Velsu, ukupno 98. u karijeri.

Federer je bio nervozan tokom čitavog turnira u Indijan Velsu, a kulminacija je stigla u finalu sa del Potrom.

U finišu drugog seta, kada se rezultat lomio u taj brejku, Švajcarac je dobio poen i već proslavljao izjednačenje na 1:1, da bi sudija dozvolio Argentincu čelendž.

Negodovao je jer je protivnik nešto kasnije zatražio provjeru, potom se razbjesnio i opsovao sudiju po okončanju seta. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.