Tramp traži smrtne kazne za dilere droge
Donald Tramp

Tramp traži smrtne kazne za dilere droge

Američki predsjednik Donald Tramp objaviće danas plan o borbi protiv krize zavisnosti od opioida, koji uključuje traženje smrtne kazne za dilere droge.

Tramp takođe planira da uputi poziv Kongresu SAD da pooštri zakone kojima se određuju kazne za trgovce drogom, javlja Rojters pozivajući se na zvaničnike Bijele kuće.

Bijela kuća će tim planom pokušati i da smanji dobijanje recepata za upotrebu opioide za trećinu u naredne tri godine, time što će promovisati prakse koje smanjuju pretjerano prepisivanje opioida u saveznim programima za zdravstvenu njegu, rekli su zvaničnici na brifingu za novinare. 

Tramp će predstaviti svoje predloge na događajaju u saveznoj državi Nju Hempširu, koji je teško pogođen "opioidnom epidemijom", prenosi Rojters.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.