Situacija na Cetinju i u Rijeci Crnojevića stabilna
Foto: Screenshot, Rijeka Crnojevića juče

Bolje od očekivanog

Situacija na Cetinju i u Rijeci Crnojevića stabilna

Situacija na Cetnju i u Rijeci Crnojevića jutros je stabilna, saopšteno je za TVCG iz Službe zaštite Prijestonice. Vodostaj rijeke trenutno je 143 centimetara, a pripadnici Službe zaštite su sa gradonačelnikom Aleksandrom Kašćelanom i njegovim saradnicima obišli kritična područja.

Mještanima Žabljaka Crnojevića nadležne službe su obezbijedile 500 litara pijaće vode i apelovali na građane da u slučaju bilo kakvih problema kontaktiraju Službu zaštite na broj 123.

U Rijeci Crnojevića voda je došla do pragova. Igor Latković iz Vatrogasne službe jutros je kazao je da je u odnosu na sinoć vodostaj niži par centimetara dok je sinoć voda skoro ušla u objekte.

"Voda je ušla samo u jedan objekat jer je niže od ostalih. Situcija je uglavnom bolja nego što smo očekivali", kazao je Latković za TVCG.

Za popodne meteorolozi su najavili kišu.  Mještanin Ivan Dastać kaže da je sinoć bilo kritično.

"Na udare je duvao jak vjetar. Voda je dolazila i do našeg praga. Vratila se, hvala bogu, sada je sve u redu. Mislim da je kriza prošla", kazao je mještanin Rijeke Crnojevića.

U Rijeci Crnojevića, ističu, da je trenutno sve u redu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.