Bijelo Polje: Pogledajte rekonstruisanu Skupštinsku salu (FOTO)
Foto: Sajt Opštine Bijelo Polje

Završena

Bijelo Polje: Pogledajte rekonstruisanu Skupštinsku salu (FOTO)

Rekonstrukcija Skupštinske sale, koju je finansirala Direkcija za javne radove Crne Gore i Opština Bijelo Polje, a čija je vrijednost 220 000 eura završena je prije nekoliko dana, saopštio je direktor Direkcije za izgradnju i investicije Milanko Minić.

"Izvođač radova bila je danilovgradska firma ,,Ing-invest“. Ova sala jedna od najljepših skupštinskih sala u Crnoj Gori. Opremljena je najsavremenijom tehnologijom. Stara sala je bila u jednom nivou, dok rekonstruisana ima četiri nivoa, kazao je Minić.

Kako je kazao, podijeljena je na lijevi i desni blok, a ukupne je površine 114 metara kvadratnih.

"Raspolaže sa 70 odborničkih mjesta,12 mjesta za predstavnike medija, kao i mjestima za predsjedavajućeg i njegove pomoćnike. Ugrađen je sistem za TV i radio prenos. Odbornici lokalnog parlamenta će umjesto dosadašnjeg načina glasanja dizanjem ruku, sada moći da glasaju elektronski, što će u zančajnoj mjeri osavremeniti rad lokalnog parlamenta, zaključio je Minić za opštinski sajt.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.