Stižu unihopke koje je nemoguće uništiti
Ilustracija

Ovo će obradovati svaku ženu

Stižu unihopke koje je nemoguće uništiti

Nema ničeg goreg nego kada shvatite da vam je na novim najlonkama „otišla žica“.

Međutim, takvim problemima došao je kraj, poručuju iz kompanije "Sheerly Genius" i predstavljaju čarape kojima ne mogu ništa čak ni makaze!

San mnogih žena postaje stvarnost – odzvonilo je nježnim najlonkama kroz koje prolete prsti pri prvom obuvanju jer stižu neuništive najlon-čarape! Njihova tajna je u posebnom materijalu koji se koristi za pravljenje pancirnih prsluka otpornih na metke, piše Biznis insajder.

Materijal je do 10 puta jači od čelika, što omogućava da čarape budu bezbjedne i pri kontaktu sa nakitom, naročito prstenjem, i „ozloglašenih“ noktiju, zanoktica i čičak-trake, ali i ekstremnog rastezanja. Njima čak ni makaze, kako proizvođač tvrdi, ne mogu ništa.

Čarape kompanije "Sheerly Genius" prave se specijalnom tehnikom pletenja, imaju nevidljivu elastičnu traku oko struka i dizajnirane su tako da odgovaraju najrazličitijim figurama.

Cijena ovih magičnih čarapa je 79 dolara, a u kompaniji garantuju da će bez oštećenja moći da se nose 50 puta (prosječan vijek čarapa je dva nošenja!).

RTS

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.