Ima 67 godina, a ne izgleda tako: Otkrijte tajnu lijepog izgleda poznate glumice (FOTO)
Džejn Sejmur

Džejn Sejmur

Ima 67 godina, a ne izgleda tako: Otkrijte tajnu lijepog izgleda poznate glumice (FOTO)

Poznata glumica Džejn Sejmur, koju pamtimo po 007 filmu “Živi i pusti druge da umru“, nedavno se fotografisala za "Plejboj" magazin, te otkrila da je uspjela da održi sjajnu formu i mladolikost.

Ona je u jednom intervjuu otkrila koja je njena tajna.

"Danas, sa 67 godina, osjećam se znatno više seksi nego kad sam bila mlađa, a sve samo zato što se osjećam jako lijepo u svojoj koži", kazala je glumica nakon fotografisanja za "Plejboj". 

Samopouzdanje je godinama gradila, te danas kaže da je došla do faze kada više nikome ne mora da se dokazuje. 

Ipak, to joj je olakšao njen izgled, za koji kaže da je odgovorna genetika ali i neobičan životni stil koji je godinama gradila. Evo kako zapravo izgleda uobičajen dan prelijepe glumice, šta jede i u čemu uživa.

Sportske aktivnosti 

Džejn je ljubitelj sportskih aktivnosti, ali ne i intezivnih vježbi. Iako izgleda fantastično, tvrdi da ne trenira svakog dana. Posljednjih nekoliko godina igra golf, a već trideset godina radi pilates. 


Džejn Sejmur

Kada je riječ o vježbanju u teretani, ona ima tačno utvrđen program. Trening započinje vrućim tušem, potom slijedi trčanje na traci, i na kraju statične vježbe za snagu kada podiže tegove manje težine koji su zaduženi za oblikovanje tijela.

Zdrava ishrana 

Glumica obožava slobodno vrijeme da provodi na čistom vazduhu. Osim šetnji u prirodi, najčešće se može vidjeti u njenom vrtu gdje uzgaja prirodnu hranu. Voće i povrće o kome se sama brine je osnova njene ishrane, ističe. 

Vino 

"Kakav bi to život bio kad sebi ponekad ne bih mogla da priuštim čašu vina, pogotovo ako vas je mama, profesionalna somelijerka, već u mladosti naučila sve o čarima finog vina", kazala je u intervjuu za Plejboj te potvrdila da ni u 67. godini ne odustaje od svog omiljenog napitka.

Džejn Sejmur

Odbija botoks 

Sejmurova je više puta u medijima kazala da je jednom probala botoks, ali je riješila da je to posljednji put. "Nikad više! Radije ću biti najbolja ja za svoje godine nego kao mnoge druge kojima se na licu tačno vidi šta su napravile."

Izvor: Super žena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.