Tošić i Jojić ponovo zajedno treniraju
Zoran Tošić i Miloš Jojić

Trenirali kod fizioterapeuta za oporavak sportista

Tošić i Jojić ponovo zajedno treniraju

Fudbaler Kelna i srpski internacionalac Miloš Jojić nalazi se na oporavku u Srbiji i to vrijeme je iskoristio da posjeti bivše saigrače iz Patizana.

Jojića nije bilo u startnoj postavi na meču protiv Verdera, a trener kluba objasnio je da će Srbin dvije nedjelje biti van terena zbog problema s mišićima. 

Takođe, fudbaler Partizana Zoran Tošić neće moći da pomogne svojoj ekipu u nedjelju protiv Radnika, pa su nekadašnji bivši saigrači zajedno trenirali kod jednog od vodećih fizioterapeuta specijalizovanih za oporavak sportista - Andreja Milutinovića, prenosi B92.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.