UP: Identifikovana lica koja su napala ljekara u Baru
Bar

UP: Identifikovana lica koja su napala ljekara u Baru

Službenici Centra bezbjednosti Bar identifikovali su lica koja su, kako se sumnja, napala ljekara Tomislava Mikovića prilikom pružanja ljekarske pomoći jednom licu ispred Doma učenika u Baru, saopšteno je iz policije.

Dežurnoj službi CB Bar je 15. marta ljekar zaposlen u Službi hitne medicinske pomoći u Baru prijavio da je prilikom službene intervencije – pružanja ljekarske pomoći jednom licu napadnut ispred Doma učenka u Baru od strane njemu nepoznatih lica za koja je naveo da su najvjerovatnije maloljetna.

On je naveo da su se ta lica nakon napada dala u bjekstvo. 

Kako je saopštila Uprava policije, službenici CB Bar su odmah po saznanju izašli na lice mjesta, obavili više razgovora i prikupili obavještenja u cilju identifikacije izvršilaca.

"Na osnovu policijskih mjera i radnji došlo se do saznanja o identitetu lica koja su, kako se sumnja, napala doktora T.M. S tim u vezi drugom Centru bezbjednosti upućen je zahtjev za pronalazak lica i uzimanja izjava od njih.Takođe prema Osnovnom sudu u Baru iniciran je zahtjev, uz saglasnost državnog tužioca u ODT u Baru, za izdavanje naredbe za izuzimanje video zapisa u cilju utvđivanja činjeničnog stanja.Nadležni tužilac će se o kvalifikaciji navedenog djela izjasniti nakon utvrđivanja svih činjenica i uvida u spise predmeta", stoji u saopštenju policije.

O svim daljim mjerama i radnjama u vezi konkretnog događaja javnost će biti blagovremeno obaviještena, dodaju iz UP.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.