Dubrovnik: Vjetar donio pakete marihuane u luku
Foto:Dubrovački vjesnik

Dubrovnik: Vjetar donio pakete marihuane u luku

Jugo je nanio pakete marihuane u dubrovačku gradsku luku. Pretpostavlja se da su paketi ispali s glisera.

Rano jutros gliser Pomorske policije kružio je po gradskom Portu. Fotografije su građani poslali Dubrovačkom vjesniku, čudeći se krugovima koje gliser pravi, i misleći da se nije dogodila kakva nesreća.

Srećom, nije se dogodilo ništa osim juga koji je nanio nekoliko paketa marihuane u gradsku luku.

Kako je potvrdila portparolka dubrovačke policije Andrijana Biskup, gliser je kružio i pregledao cijeli dubrovački akvatorij kako bi se utvrdilo ima li još paketa negdje skrivenih u luci ili oko Grada.

Pretpostavlja se da su paketi ispali s glisera koji je travu prenosio na relaciji Crna Gora - Italija, no nisu isključene ni druge rute, još uvijek se pokušava utvrditi porijeklo paketa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.