Demokrate podržale Bojanića
DO Demokratske Crne Gore

Staviće mu na raspolaganje ljudske i partijske resurse

Demokrate podržale Bojanića

Glavni odbor Demokratske Crne Gore sinoć je jednoglasno dao podršku zajedničkom nestranačkom kandidatu opozicije, Mladenu Bojaniću, kojeg su predložile pojedine opozicione partije u Crnoj Gori.

Demokratska Crna Gora održala je sinoć 19. sjednicu Glavnog odbora.

"Glavni odbor je snažno pozdravio odluku opozicionih političkih subjekata da se ujedine oko jednog nestranačkog kandidata opozicije.U prisustvu Bojanića, Demokrate su se obavezale da će cijelom infrastrukturom najjače opozicione partije stati iza gospodina Bojanića na predstojećim predsjedničkim izborima i staviti mu na raspolaganje sve svoje ljudske i partijske resurse", saopšteno je iz ove partije.

Na ovaj način, kako se dodaje Demokrate su dokazale iskrenost i održale riječ Bečića da će bezrezervno podržati, kao svog, onog nestranačkog kandidata kojeg predloži parlamentarna  opozicija, "ne samo deklarativno već na svaki mogući način, stavljajući se potpuno na raspolaganje njegovom izbornom štabu". 

"Mladen Bojanić je sada i definitivno jedini kandidat opozicije na predstojećim izborima za Predsjednika Crne Gore, koji ima veliku šansu da pobijedi kandidata DPSa, i tako utre put konačnom slomu režima", saopšteno je na GO Demokratske CG.

Takođe, dodaje se da je Glavni odbor sa zadovoljstvom pozdravio opozicionu pobjedu u Beranama i odličan rezultat i značajan doprinos Demokrata toj pobjedi.

"U tom smislu, naročito je apostrofirana dupla pobjeda koju su Beranke i Beranci izvojevali na ponovljenim izborima protiv Demokratske partije socijalista u atmosferi nevjerovatnih pritisaka sa kojima su se suočavali, ali i nezabilježenog pravnog nasilja od strane članova DPS-a u Državnoj izbornoj komisiji. Dupli poraz DPS-a u Beranama, nakon onih koji su doživjeli u Budvi i Kotoru, te nakon nokauta koji je vladajuća partija pretrpjela u Herceg Novom, uz kontinuirani pad podrške DPS-u u svim gradovima, uvod je u sve izvjesnije opozicione pobjede u Podgorici, Pljevljima, Baru, Kolašinu, Danilovgradu i drugim opštinama u kojima nas u maju očekuju izbori. Ocijenjeno je da su Demokrate spremne da zadaju konačan udarac režimu i, na taj način, obezbijede konačno oslobađanje Crne Gore od trodecenijske vlasti Demokratske partije socijalista", zaključuje se u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.