URA Bijelo Polje: Promjene u zemlji započete, čekaju da se zaokruže
URA BP

URA Bijelo Polje: Promjene u zemlji započete, čekaju da se zaokruže

Građanski pokret URA osnovan je u cilju da bude most kojim ćemo premostiti veliku prepreku podjela u društvu a svakim svojim potezom od osnivanja do danas činimo i činićemo sve što je u našoj moći da taj most bude izgrađen u potpunosti, kazali su iz pokreta URA u Bijelom Polju povodom tri godine od nastanka ove partije.

“Građanski pokret URA je osnovan u cilju da dovede do promjena koje će Crnu Goru izvesti na pravi put, put razvoja i prosperiteta. Preduslov tome jeste smjena DPS-a kao najveća prepreke tom cilju. Nijesmo se udružili da od politike imamo lične koristi već da dovedemo do neophodnih promjena. Nažalost postoje političke partije kojima je partijski interes ispred interesa građana Crne Gore. Nasuprot tome nama  nijesu od presudne važnosti procenti koje ćemo osvojiti na izborima, već istina koja je apsolutna”, kazali su iz bjelopoljskog odbora URA.

Danas kažu imaju isti cilj kao od prije tri godine a to je izlazak  države iz teške političke i socio-ekonomske krize.

“Nezavisnost naše zemlje u pravno političkom smislu je ostvarena ali će biti potpuna kada dostignemo ekonomsku nezavisnost svakog našeg građanina i države. Moramo zaustaviti iseljavanje naših građana i pljačku našeg bogatstva. Nema pune nezavisnosti bez ekonomske nezavisnosti a nje neće biti dok je god na vlasti DPS i njegovi sateliti”, naglašavaju iz bjelopoljskog odbora URA.

Oni dodaju da je započelo vrijeme promjena u Crnoj Gori i da URA aktivno učestvuje u tom procesu kao relevantni činilac.

“Vrijeme kao majstorsko rešeto će najbolje pokazati ko je ko na političkoj sceni Crne Gore i čije ideje će biti budućnost ove zemlje”, zaključili su u bjelopoljskom odboru URA.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.