Ponovo eksplozija u Podgorici: Bačena bomba na optičarsku radnju
Foto: Screenshot/Vijesti

Nema povrijeđenih

Ponovo eksplozija u Podgorici: Bačena bomba na optičarsku radnju

Još jedna eksplozija dogodila se rano jutros ispred optičarske radnje "Oko" u Podgorici, koja se nalazi u sklopu Gradskog stadiona. Na sreću povrijeđenih nije bilo.

Kako prenose mediji, eksplozivna naprava bačena je nešto oko 4 sata i 30 minuta ispred optičarske radnje Oko, koja je u vlasništvu porodice Maria Miloševića.

Tom prilikom je pričinjena velika materijalna šteta.

Uviđaj je u toku.

Policija traga za Mariom Miloševićem,jer se sumnjiči da je učestvovao u ubistvu Cetinjanina Radomira Đuričkovića u oktobru 2016. godine.

Sagovornik iz Uprave policije nezvanično je za Vijesti rekao da je jutrošnja eksplozija nastavak jednog od obračuna kriminalnih klanova.

Ovo je inače drugi takav slučaj ove sedmice, jer je u utorak eksplozivna naprava bačena diskoteku Bigl.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.