Prijem CG u NATO  jedan od najvećih uspjeha(VIDEO)
Ilustracija

Objavila Alijansa

Prijem CG u NATO jedan od najvećih uspjeha(VIDEO)

Jedan od največih uspjeha NATO-a u 2017. ulazak je Crne Gore u taj savez, navodi se u video snimku koji je objavila Alijansa na zvaničnom Tviteru.

Kako se navodi, u prethodnoj godini NATO je osnažio svoju odbranu i prisustvo na istočnim granicama. Takođe, odgovorio je na prijetnje s juga, a lideri zemalja članica su razgovarali o dijeljenju tereta i jačoj borbi protiv terorizma.

Iz NATO-a su podsjetili da njihovi vojnici obučavaju avganistanske snage, kao i da su učestvovali u borbi protiv Islamske države kroz treninge s iračkom vojskom i korišćenjem "avaks" aviona.

Poručili su da su, zajedno sa EU, čuvali mora bezbjednim i branili se od sajber napada.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.