Pljevlja: U autu pronađena marihuana, diler otkriven i uhapšen
ilustracija

Pljevlja: U autu pronađena marihuana, diler otkriven i uhapšen

Službenici Odsjeka za borbu protiv droge su juče u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti 35godišnjeg Pljevljaka osumnjičenog da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Službenici Interventne jedinice CB Pljevlja su juče oko 11,20 časova, kontrolisali putničko motorno vozilo marke „Audi“ pljevaljskih registarskih oznaka kojim je upravljao E.G. (35) iz Pljevalja, dok se na suvozačevom mjestu nalazila S.M. (28) iz Republike Albanije, nastanjena u Podgorici.

Pregledom vozila, policijski službenici su pronašli dva pvc zamotuljka sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, težine 2,7 grama - saopštila je Uprava policije.

O događaju su obaviješteni službenici Odsjeka za porbu protiv droge radi daljeg postupanja.

-Službenici Odsjeka su kriminalsitičkom obradom identifikovali E.K. (36) iz Pljevalja za kojeg se sumnja da je pronađenu opojnu drogu prodao E.G. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se E.K. liši slobode i da mu se provede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja - kaže se u saopštenju Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.