DPS će predložiti kandidata koji će najbolje odgovoriti interesima države
Milutin SImović, foto:AA

Simović uvjerava

DPS će predložiti kandidata koji će najbolje odgovoriti interesima države

Potpredsjednik Vlade Crne Gore, Milutin Simović, kazao je da će DPS predložiti najboljeg kandidata na predsjedničkim izborima, koji će najbolje odgovoriti interesima države ali nije precizirao kada će se ta partija izjasniti o tome ko će biti njen kandidat na predsjedničkim izborima 15. aprila.

"Ne bih govorio o datumu, hoće li to biti noćas, sjutra, preksjutra sjednica Predsjedništva DPS-a, osim što bih kazao na tu temu, odgovorno Predsjedništvo DPS razgovara na odgovoran način. Siguran sam da ćemo zajedno zaključiti da iz tako odgovornog razgovora  može da uslijedi samo odgovoran odgovor", rekao je Simović, prenosi portal Rtcg.

On je rekao da će odgovorno odgovoriti na ono što su suštinske potrebe društva, a ne DPS-a.

Komentarišući djelovanje opozicije, Simović je rekao da su očigledne "neodgovornosti u pravnom dijelu sistema".

"Pretpostavljam da znate da mislim na brojne falsifikovane potpise, i ukazao bih na to koliko je političke neodgovornosti na drugom političkom polu. Vidite koliko se međusobno čašćavaju ti kandidati koji su već prijavili svoju kandidaturu", rekao je Simović.

Govoreći o tome je li odgovorno prema građanima da najjača partija 30 dana pred izbora nema kandidata, Simović je rekao:" Sve što je u skladu sa zakonom definisanim rokovima, siguran sam da označiti kao odnos poštovanja zakona, a time i odgovornosti, moram vas relaksirati da nećemo imati problem odnos nepoznanice prema kandidatu DPS-a".

Izvor:Rtcg

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.