Nikšićanin spasio život sugrađaninu
Nikšić

Nikšićanin spasio život sugrađaninu

Ne postoji ništa vrednije od ljudskog života. Toga je svjestan i Nikšićanin Vučić Mišković koji je danas spasio život svom sugrađaninu.

Prava drama odigrala se danas u gradu pod Trebjesom. Dok je obilazio objekat koji obezbjeđuje, Mišković je primijetio čovjeka koji je htio da se objesi.

“Redovnim obilaskom kolega primijetio sam čovjeka kod drveta koji je uzvikivao: “makse, hoću da se ubijem”. Imao je kanap oko grla”, priča za CdM Mišković.

Ovaj plemeniti Nikšićanin je tada počeo da pregovara sa čovjekom. Pričao je sa njim dok nije stigao do očajnog čovjeka.

“Bio je uznemiren… Zatim sam otkinuo nožem kanap i zgrabio ga ka sebi. U međuvremenu, došle su službe policije, vatrogasne i hitne, koje su pomogle da ga spustimo. Drago mi je da sam spasio život nekom kome je Bog dao drugu šansu”, završava priču za CdM ovaj hrabri Nikšićanin.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.