Premjer i predračun radova, pa sanacija Manastirske ulice
Manastirska ulica

Herceg Novi

Premjer i predračun radova, pa sanacija Manastirske ulice

Manastirska ulica na Savini biće uskoro sanirana, potvrdio je tokom današnjeg razgovora sa građanima potpredsjednik Opštine Herceg Novi Miloš Konjević.

On je naselje Savina obišao u društvu mještana i na njihovu molbu. Kako su objasnili, dio ove ulice u samom centru grada godinama je u veoma lošem stanju i neophodna joj je sanacija.

U prethodnom periodu građani su više puta apelovali na lokalnu upravu, ali uprkos obećanjima pomaka nije bilo.

"Obradovala ih je vijest da je sanacija dijela Manastirske ulice izvjesna i zahvalili su se Konjeviću na razumijevanju i želji da pomogne.

Takođe, građani su pokazali volju da pomognu sanaciju prikupljanjem određenog dijela sredstava, koliko ko bude u mogućnosti", saopšteno je iz Opštine Herceg Novi.

Konjević je istakao da u najskorijem roku treba da bude biti urađen premjer i predračun radova, kako bi se znao iznos sredstava potrebnih za sanaciju.

"Nakon što budu sprovedene potrebne procedure može se krenuti u posao", saopštio je Konjević.

Kako je dodao, posebno ga je obradovao optimizam i želja mještana da doprinesu što bržoj i kvalitetnijoj sanaciji Manastirske ulice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.