Knežević ipak mora u zatvor, žalba odbijena
Milan Knežević

Knežević ipak mora u zatvor, žalba odbijena

Predsjednik Višeg suda u Podgorici odbio je kao neosnovanu žalbu branioca osuđenog Milana Kneževića, što znači da će morati da izdržava kaznu zatvora zbog napada na policajca 17. oktobra 2015. godine tokom protesta.

"Žalba je izjavljena na rješenje predsjednika Osnovnog suda u Podgorici kojim je odbijen kao neosnovan zahtjev osuđenog K.M. za odlaganje izvršenja kazne zatvora po presudi Osnovnog suda u Podgorici kojom je K.M., zbog izvršenja krivičnog djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 7 (sedam) mjeseci, a koja presuda je preinačena samo u pogledu odluke o kazni, presudom Višeg suda u Podgorici na način što je M. K. za krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 4 (četiri) mjeseca", saopšteno je iz Višeg suda.

Spisi predmeta su sa odlukom ovog suda proslijeđeni Osnovnom sudu Podgorica, koji sud će preduzimati dalje radnje u cilju sprovođenja izvršenja predmetne presude, dodaje se u saoptenju Višeg suda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.