Cetinje: Kontrolisano 35 bezbjednosno interesantnih lica
Ilustracija

Cetinje: Kontrolisano 35 bezbjednosno interesantnih lica

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, preduzimajući pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica na teritoriji Cetinja, kontrolilsali 35 lica.

Oni su 13.marta postupajući po operativnim saznanjima, kontolisali pmv marke „Renault Twingo“ podgoričih registarsih oznaka, kojom prilikom su bezbjednosno interesantna lica R.N. (25) i J.M. (30) oba iz Cetinja, odbacila dva zamotuljka sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain.

Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji će se nakon izvršenih vještačenja izjasniti o kvalifikacijhi djela.

"Takođe, policijski službenici su privremeno oduzeli jedno putničko motorno vozilo od bezbjednosno interesantnog lica.

Službenici OB Cetinje su, vršeći pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica na teritoriji Opštine Cetinje, kontrolisali ukupno 35 i sankcionisali devet bezbjednosno interesantnih lica", saopšteno je iz Uprave policije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.