Mandić: Bojanić govori srpski, gutao suzavac na protestima, protiv NATO-a
Mandić

Idealno rješenje za opozicione birače

Mandić: Bojanić govori srpski, gutao suzavac na protestima, protiv NATO-a

Predsjednički kandidat Demokratskog fronta i dijela ,,građanske opozicije“ Mladen Bojanić počeo je kampanju -na sjednici stranačkih organa Nove srpske demokratije.

 Bojanić je prisustvovao sjednici proširenog sastava Izvršnog odbora Nove, kojom je predsjedavao Milutin Đukanović, a pored čelnika te stranke, članice Demokratskog fronta, prisustvovali su i predsjednici opštinskih odbora, objavio je portal IN4S pisanje Slobode.

Prema pouzdanim saznanjima Pobjede predsjednički kandidat DF-a, Demokrata, SNPa i GP Ura prisustvovaće stranačkim sjednicama svih konstituenata koji su ga podržali u predsjedničkoj trci.

Za danas je predviđeno prisustvo Bojanića na sjednici Izvršnog odbora SNP-a u proširenom sastavu.

– On je kandidat koji ima i snagu i znanje da rukovodi državom. To je čovjek koji je zajedno sa građanima „gutao suzavce“ na protestima oktobra 2015. Takođe, njegovo zalaganje protiv  NATO integracija prepoznato je u javnosti. Čovjek je koji govori srpskim jezikom, ali isto tako ima kontakte sa mnogim evropskim zvaničnicima i njeguje crnogorske vrijednosti – rekao je lider Nove Andrija Mandić predstavljajući Bojanića.

Mandić je dodao da DPS ima velike probleme u svojim redovima zbog ujedinjenja većeg dijela opozicije.

– Ovo je istorijski dogovor za opoziciju u Crnoj Gori. U DPS-u dobro znaju koliko je to pogubno za njih – rekao je Mandić.

Da je Bojanić idealno rješenje za sve opozicione birače, smatra i potpredsjednik Nove Slaven Radunović.

– Posebna vrijednost ove kandidature jeste u tome što smo uspjeli da okupimo različite stranke iz opozicije u momentu kad to niko nije očekivao. Došlo je do velikog obrta i očekujem da će građani to doživjeti kao stimulans i doprinijeti pobjedi opozicionog kandidata ako ne u prvom, onda u drugom krugu, i to ubjedljivo – kazao je Radunović, piše Pobjeda.

Glavni odbor Građanskog pokreta Ura sinoć je podržao, kako su kazali, ,,jedinstvenog opozicionog kandidata Mladena Bojanića“, u susret predsjedničkim izborima zakazanim za 15. april.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.