Marković pokidao ligamente koljena
Božo Marković

Pretrpio tešku povredu

Marković pokidao ligamente koljena

Napadač fudbalskog kluba Sutjeske pretrpio je tešku povredu pokidavši prednje ukrštene ligamente koljena.

Snimak magnetne rezonance potvrdio je da je 28-godišnji član Nikšićana doživio tešku povredu na prvenstvenoj utakmici protiv Mladosti. Marković je napustio teren u 60. minutu.

''Veliki hendikep za našu ekipu!!! Snimak magnetne rezonance je potvrdio da je Božo Marković strijelac sedam pogodaka za naš tim u ovoj sezoni, pokidao prednje ukrštene ligamente i predstoji mu oporavak od šest do osam mjeseci. Sigurni smo da će se nakon pauze vratiti još bolji i iskreno mu želimo da ga u nastavku karijere povrede zaobiđu'', navodi se u poruci podrške fudbalskog kluba Sutjeske.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.