Nakon podnošenja krivične prijave protiv Miloša Popovića službenika ANB-a, Janku Joksimoviću upućene prijetnje smrću

"Janko, kupiće ti majka komade ako još jednom podneseš krivičnu prijavu protiv Miloša Popovića"

Samo dva dana nakon podnošenja krivične prijave protiv Miloša Popovića zvanog Alapača, raščinjenog službenika ANB-a, lovcu Janku Joksimoviću iz Bijelog Polja su putem telefona upućene ozbiljne prijetnje smrću, sledeće sadržine : "Janko pi*ko jedna platićeš mi što blatiš Miloša Popovića po fejsbuku i portalu, biće ti zadnja krivična prijava koju si podnio, kupiće ti majka komade i tvoje i auta ti te neće moći da te prepozna a ni sahrani ko čovjeka".

Joksimović Janko je prijetnju smrću prijavio bjelopoljskoj policiji.

U vezi sadržaja prijeteće poruke Joksimović je za portal Kodex dao izjavu koju u nastavku prenosimo u cjelosti:

"Sa Milošem Popovićem sam u negovoru ( ne govorimo ) od prije oko tri godine. Razlog našeg negovora je taj što jedne prilike kada je htio da kupi moju kerušu "Velinku" od mene, iako ja nijesam htio da je prodajem i od tog dana čovjek se na mene naljutio i počeo je da me progoni. Nas dvojica smo od tada u lošim odnosima, jer ja nisam prodavao moju kerušu "Velinku" a on me prisiljavao da mu je prodam, osjetio sam da me ucjenjuje i primorava. Sa Milošem Popovićem sam posle tog se sretao više puta u našem gradu i sjećam se naših dva susreta koji su po meni važna i koja bi se mogla odnositi na ovu poruku, kada smo se sreli u veterinarskoj ambulanti "Grandov" Miloš je bio sa D.Dulovićem i njih dvojica su doveli jednog kera na pregled u toj ambulanti. Kada sam ušao u pomenutu ambulantu, Popović Miloš je već bio tamo i stajao je iza šanka, odnosno šank je razdvajao mene i njega  i tada mi je on u jednom trenutku prišao a nakon toga i rekao: "Ja ću tebe mali ušklopiti""

 Drugi susret je bio u  kafani "Kovren" i dok sam sjedio u kafani sa svojim društvom, Miloš Popović je unio u kafanu svoju pušku Garabin sa snajperom, čitavo vrijeme je provokativno gledao u mene, repetirao pušku i rekao da može sa njom da ubije zeca na 2 000 metara, a ne šta drugo.  

Putem medija  se javno obraćam gospodinu Dejanu Peruničiću direktoru ANB-a i gospodinu Mevludinu Nuhodžiću ministru Crnogorske policije, da spriječe Miloša Popovića službenika ANB-a i njegov kriminalni klan da me terorišu, progone, prate i prijete smrću. Više puta sam se obraćao policiji u Bijelom Polju i tražio zaštitu, međutim prijetnje su postajale još češće i brutalnije, kao i praćenje autima koja se naizmenično mijenjaju,  mislim da neko Popovića štiti i obavještava iz bjelopoljske  policije.

Pošto su se prijetnje nastavile, ja sam o svemu obavijestio pripadnike mog plemena Joksimoviće i uže rodbine, i odlučili smo da ako se prijetnje nastave a policija ne spriječi Popovića u njegovom nasilničkom ponašanju, bićemo primorani u samoodbrani da uzmemo zakon u svoje ruke".

 

Komentari

Komentara: (13)

Crni Gruja

14. 03. 2018 - 08:17

Ovo je strasno,sta policija i anb tolerise svom sluzbeniku,kako stvari stoje njega ce od ovih lovaca koje teroriise ,u samodbrani ustrijeliti,jer policija i anb ne rade svoj posao moze lako doci do tragedije,janko joksimovic je tvrd orah,a takvi su mu i rodjaci,milos je ovog puta udario na tvrdo ! Podrska joksimovicima ne dajte da vas ova tranja reketira !
zecara22

13. 03. 2018 - 22:46

Janko MILOS te prati u bijelom pezou francuskih tablica sa onim BUlatovicem sto je pao za drogu.a pomazu mu Konatar i Velickovic koji imaju policijski dosije
Mojkovacki Oro

14. 03. 2018 - 08:55

Popovic se javno hvali po kafanama da njega nikada ne mogu smijeniti iz anb jer je on Perunicu platio lijecenje u Bg,navodno ga Milos vozio licno,time ga je zaduzio ! E ako je to tacno,jadna je ta sluzba !! A sa druge steane,ocigledno je da Milosa neko stiti iz ANB i tolerise mu kriminal i bahatost ! Milosa kada smijene on mora biti uhapsen za desetine teskih krivicnih djela !
Crni Gruja

14. 03. 2018 - 08:23

Koliko je ovaj popovic bolestan,jeli ovo realno da se ovako ponasa ! A znamo ga kao jednog misa i kukavicu,od kako je dobio znacku anb ,podivljao,misli da moze da radi sta hoce,e popovicu,ako ne prikocis sa svojim prijetnjama ocigledno da te nece spasiti ni anb znacka,na granici si da zavrsis ko ovaj zec kojeg drzi janko u ruci ! Tvrdji su joksimovici orah nego sto si mislio !
zecara22

13. 03. 2018 - 23:01

Sjutra veče ti je MIlos u 19h u pavinom polju pa okupi lovce i bratstvo Joksimovica nek ga pitaju kome on to prijeti smrću. ..a nije čudo sto se okomio na kerusu Velinku...bolesnik je to
Mojkovacki Oro

14. 03. 2018 - 09:01

Podrska Janku Joksimovicu od lovaca iz Mojkovca ! Drzi se ljudino,ne dozvoli ovom olosu da te zaplasi,ako ga policija stiti,skupi bratsvo i sacuvajte obraz i cast Joksimovica,ne dajte ovoj nistariji Popovicu da vas terorise !
Crni Gruja

14. 03. 2018 - 08:32

I meni se nesto qurcio,pa sam Milosa samarao u krusevo ispred njegove kuce,od tada podvije rep i spusti glavu kada se sretnemo...Kada policija nece da reaguje,skupite se Joksimovici uzmite gocnjave motke i ovu tranju popovica naucite pameri ! To je kukavica,taj ima srce ko kokos,njega je stitio i pomagao Z.L. ,kojeg je izvarao,izdao,i nisu u dobrim odnosima,a milos se kiti jos njegovim perjem..sada nema ko da fa stiti,izbacen je iz sluzbe,uhvatite tu olos i naicite pameti,i nikad vas vise mrko pogledat nece !
Mojkovacki Oro

14. 03. 2018 - 08:50

A sta je umislio Milos da je ovo divlji zapad,da moze da otima i terorise samo zato ako ima ANB znacku ? Popovicu fukaro jedna,necovjece,ako Joksimovic nece da ti proda kerusu,ne mozes ga na silu nacerati,on pokusava da otme covjeku kera,alo,pa ovo je krivicno djelo,sta cini policija,ako padnu mrtve glave odgovornost ce snositi prvi covjek Bjelopoljske policije sto gleda Popovicu kroz prste !
Mojkovacki Oro

14. 03. 2018 - 09:05

Popovica ako izbace iz lovackog drustva,iz anb,ako ga odma ne uhapse,on ce morati da se seli iz crne gore, koliko je samo ta olos ljudima zla nanio,tijesno ce mu biti o u srbiji i eu dje ce verovatno bjezat !
Kurdza

15. 03. 2018 - 13:03

Milos je davno trebao biti uhapsen,to je teski kriminalac,on anb sluzbu koristi samo kao paravan,da bi mogao nesmetano da diluje,reketira,krade ! Krajnje je vrijeme da ga uhapse ,ako se to ne desi,presudice mu neko,jer se vise ovaj nesoj ne moze snositi !
Kurdza

15. 03. 2018 - 13:05

Kako milos popovic,crnogorski drzavljanin,moze da vozi u crnoj gori srbijansko auto,to je carinski prekrsaj ! Znam desetine slucajeva dje su ljudima u istoj situaciji oduzimali auta! Ili mozda milos popovic ima srpski pasos ???
Kurdza

15. 03. 2018 - 13:08

Pod hitno provjeriti kriminalne malverzacije oko prodaje DAS,kojim su milos popovic i nacelnik granicne policije grebovic ostetili drzavu za vise storina hiljada eura.
Kurdza

15. 03. 2018 - 13:12

Ako policija posle ovih prijetnji ne reaguje,izgleda ce milos zavrsiti ko ovaj zec sto ga janko rastega jer janko ne blefira,a milos je blefer i kukavica !
Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.