Nevjerovatno, ali istinito: Postoje gaćice za oralno zadovoljstvo
Foto: Ilustracija

Kompanija Lorals

Nevjerovatno, ali istinito: Postoje gaćice za oralno zadovoljstvo

Gaćice koje ne moraju da se skidaju tokom seksa - to je posljednji izum za žene iz ove "ljubavne" oblasti.

U pitanju je model "Lorals", skraćeno od Love Orals.

U pitanju su prve gaćice namijenjene isključivo oralnom seksu.

Ideja i cilj ovog patenta potekla je od istraživanja koja su otkrila da 80 odsto žena odbija oralni seks jer se stide vaginalnih mirisa.

"Lorals" su napravljene od materijala koji savršeno prijanja, bez lateksa, super su elastične i osjetljive na dodir, jednokratne su i prodaju se u sterilnim pakovanjima, prenosi N1.

"Naše super elastične, svilene gaćice omogućavaju vašem partneru potpuno kretanje. Neporozni luksuzni materijal pruža dodatnu stimulaciju spoljnjeg dijela genitalija i klitorisa, sprečavajući mirise, ukuse i prenošenje tjelesnih tečnosti", kaže Melani Kristol, izvršna direktorka ovog brenda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.