Marija Šerifović se povlači iz medija
Marija Šerifović

Iznenadila fanove

Marija Šerifović se povlači iz medija

Pop pjevačica Marija Šerifović, odlučila je da se povuče iz medija. Ona je najavila velike koncerte u regionu, objavila singl, i riješila da ne konaktira sa sedmom silom.

“Veliki intervjui su za ovu godinu završeni. Publika je dobila novu pjesmu, biće mnogo koncerata. Ne volim intervjue, volim samo da stojim i pjevam, da dijelim svoje emocije sa publikom”, rekla je Marija.

Ona je objasnila da nije više “divlje dijete što trči po šumi i pjeva”, već da je naučila da se ponaša i da bude zvijezda.

“Nisam bezbrazna i bahata kao što se misli. Treba znati prići mi”, rekla je pjevačica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.