Demokrate: Neko bi pomislio da je DPS Pljevlja pretvorio u Tokio
Pljevlja

Odgovor DPS-u

Demokrate: Neko bi pomislio da je DPS Pljevlja pretvorio u Tokio

U političkoj praksi, a i u teoriji, nije zabilježeno da partija koja vrši vlast 30 godina napada opoziciju za sve ono što nisu umjeli ili htjeli da urade, kazali su iz Opštinskog odbora Demokrata u Pljevljima

"Očigledno da vam je ponestalo inspiracije da izmišljate, pa su saopštenja protiv Demokrata postala tek puko politikantsko oglašavanje, čisto da bi građani čuli da postojite, pošto je rad lokalne samouprave nevidljiv", rekli su iz odbora pljevaljskih Demokrata, reagujući na saopštenje pljevaljskog DPS-a.

Prosto je nevjerovatno, smatraju, da u saopštenju pljevaljski DPS navodi da su Pljevlja dobila obrise savremenog i modernog grada.

"Pitamo vas, da li je u modernim gradovima prisutna povećana smrtnost prouzrokovana katastrofalnim zagađenjem? Jesu li Demokrate poslale na ulicu hiljade radnika ili DPS? Jesu li Demokrate zadužile Opštinu Pljevlja ili Filip Vuković?  Jeste li vi dopustili Brkoviću da hara pljevaljskim šumama ili Demokrate? Ko je obećavao II blok Termoelektrane, Milo ili Aleksa Bečić? Ko je obećavao toplanu i fontanu, DPS ili Demokrate?" pitali su iz Demokrata.

Očigledno je, kako su kazali, da su izjave o vršenju vlasti DPS-a u periodu od 20 godina posljedica "dubokih trauma prouzrokovanih činjenicom da za dva mjeseca morate mirno i demokratski predati vlast u Pljevljima."

"Vjerovatno je zamisao vašeg novog koordinatora da tragikomičnim saopštenjima pokušate skrenuti pažnju javnosti sa  političkog brodoloma koji vas uskoro očekuje", navode iz Demokrata u Pljevljima.

Kako su kazali, oni koji nisu iz Pljevalja bi na osnovu saopštenja pljevaljskog DPS-a pomislili bi da je ta partija za četiri godine na vlasti taj grad, u najmanju ruku, pretvorila u Tokio. 

"Ali je san jedno, a stvarnost nešto potpuno drugo. Ista ta surova stvarnost će vas za dva mjeseca uvjeriti u činjenicu da ste vi samo ružna politička prošlost" zaključuju iz pljevaljskog odbora Demokrata.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.