Podgoričanin uhapšen zbog pokušaja ubistva, policija kod njega pronašla britvu sa tragovima krvi
ilustracija

Podgoričanin uhapšen zbog pokušaja ubistva, policija kod njega pronašla britvu sa tragovima krvi

Podgoričanin V.V. (33) uhapšen je sinoć zbog sumnje da je pokušao da ubije D.U. u svom stanu u Podgorici.

 Dežurnoj službi CB Podgorica je sinoć oko 20,30 časova prijavljeno od strane Službe hitne medicinske pomoći u Podgorici da se kod njih nalazi D.U. sa povredama iz nasilja.

Prema informacija iz Uprave policije, nakon ukazane prve pomoći D.U. je transportovan u Urgentni blok Kliničkog centra. Službenici CB Podgorica su u prostorijama Urgentnog bloka obavili razgovor sa ljekarom koji se nije precizno izjasnio o težini povreda, ali je konstatovao da je D.U. zadobio povrede u vidu ubodne rane u predjelu grudnog koša dubine 7 – 8 cm, usljed čega je izgubio veću količinu krvi,  i da ima više razderotina u predjelu glave.

"Nakon obavještenja Dežurne službe CB Podgorica da je došlo do povređivanja jednog lica i da se potražuje muško lice čiji je djelimični opis dat, službenici Interventnog tima Grupe za obezbjeđenje ličnosti i objekata su na području Podgorice, u dijelu grada Preko Morače, zaustavili i legitimisali V.V. kod kojeg su prilikom pregleda pronašli nož – britvu sa tragovima krvi, a koju je ovo lice, kako se sumnja, koristilo prilikom izvršenja krivičnog djela", saopštila je Uprava policije.

O navedenom događaju je upoznat državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je ovlastio policijske službenike da preduzmu uviđajne mjere i radnje.

"Na osnovu kriminalističke obrade sumnja se da je V.V. prethodno, navedene večeri, u svom stanu u Podgorici, nakon kraćeg verbalnog i fizičkog konflikta, oštećenom D.U. nožem nanio jednu ubodnu ranu u predjelu grudnog koša", stoji uu policisjkom saopštenju.

Osumnjičeni V.V. je danas uz krivičnu prijavu priveden nadležnom državnom tužiocu u VDT u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.   

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.