Podlegao povredama napadač iz firme u Beogradu
Foto: Tanjug, Dimitrije Goll

Podlegao povredama napadač iz firme u Beogradu

Nebojša Stojilković, koji je juče u Ruzveltovoj ulici uletio u svoju bivšu firmu i ubio jednog kolegu, a drugog teško ranio, podlegao je povredama u Urgentnom centru u Beogradu, nezvanično saznaje N1.

Bivši radnik firme, 31-godišnji Stojilković je u ponedjeljak oko 11 sati ušao u prostorije te firme u Ruzveltovoj ulici i ispalio više projektila u pravcu dvojice radnika, dok je treći radnik iskočio kroz prozor.

"Odmah nakon prijave pripadnici MUP-a izašli su na lice mjesta i obezbijedili mjesto događaja. Nažalost, jedan od ranjenih radnika je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru", rekao je zamjenik načelnika Uprave policije Policijske uprave za grad Beograd Dejan Bojović.

Kako je navedeo, samo desetak minuta nakon pucnjave, policiji je prijavljen požar na Zvezdari, gdje je iz zapaljenog stana policija izvukla Stojilkovića sa teškim tjelesnim povredama.

Još uvijek se istražuje da li je osumnjičeni u stanu aktivirao ručnu bombu ili je pucao pištoljem u plinsku bocu.

Kako piše Blic, pored Marka Filipovića (36) kojem je Nebojša pištoljem nanio prostrjelne rane, u lošem stanju je i Igor Radenković (42) koji je metke izbjegao skokom kroz prozor. On je, tom prilikom, povrijedio kičmu i polomio dva skočna zgloba.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.