Uhapšen Podgoričanin zbog posjedovanja kokaina
Foto: Ilustracija

Uhapšen Podgoričanin zbog posjedovanja kokaina

Policija je juče u pregledom Podgroičanin V.S. (35) pronašla kokain. Ovo lice je uhapšeno zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Naime, službenici Interventne jedinice CB Podgorica su juče, u ulici 27. marta, pregledom bezbjednosno interesantnog lica V.S. (35) iz Podgorice pronašli sedam pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain, mase 3,4 grama, saopšteno je iz Uprave policije.

Navedeno je da su u ručnoj torbi ovog lica pronađene su i dvije putne isprave sa imenima dva lica izdate od MUP – PJ Podgorica, kao i mobilni telefon sa dvije SIM kartice.

"Droga će biti upućena u Forenzički centar radi vještačenja, dok će posjedovanje tuđih putnih isprava od strane ovog lica biti predmet daljih provjera. V.S. je predat službenicima kriminalističke policije radi daljih mjera i radnji", saopšteno je.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio, kako je navedeno,  da se V.S. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio ovo krivično djelo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.