Cetinjanin uhapšen zbog  ulične prodaje marihuane
Foto: Ilustracija

Cetinjanin uhapšen zbog ulične prodaje marihuane

Službenici cetinjske policije su danas uhapsili bezbjednosno interesantno lice S.T. (40) iz Cetinja zbog postojanja sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Naime, službenici OB Cetinje su danas u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici,uhapsili  S.T. zbog sumnje da je počinio navedeno krivično djelo, saopšteno je iz Uprave policije.

"Policijski službenici su na osnovu kriiminalističke obrade došli do osnovane sumnje da je S.T. u toku 2015. godine vršio tzv. uličnu prodaju opojne droge marihuana na području Opštine Cetinje.",stoji u saopštenju.

Navedeno je da je osumnjičeni uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u VDT u Podgorici.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.