Na granici sa BiH zaplijenjeno 5 kg droge, uhapšen Nikšićanin
Foto:Uprava policije

Na granici sa BiH zaplijenjeno 5 kg droge, uhapšen Nikšićanin

Službenici crnogorske policije, u saradnji sa pripadnicima Uprave carina, pronašli su na graničnom prelazu Vraćenovići sa Bosnom i Hercegovinom oko pet kilograma opojne droge skank i uhapsili jednu osobu.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, osumnjičeni je uhapšen zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. 

"Carinski službenici ispostave Vraćenovići i policijski službenci Nikšić su, 10.03.2018. godine oko 17.30 časova, na graničnom prelazu Vraćenovići na izlazu iz Crne Gore, postupajući na osnovu operativne informacije, kontrolisali vozilo marke 'VW Passat', karavan hercegnovskih registarskih oznaka kojim je upravljao S. N. (37) iz Nikšića. Detaljnim pregledom vozila, carinski i policijski službenici su u zadnjem dijelu vozila, ispod sjedišta u otvoru rezervoara za gorivo, pronašli i oduzeli 19 manjih pvc pakovanja sa sadržajem suve biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga skank, ukupne težine od oko pet kilograma", navodi se u saopštenju. 

Nakon saslušanja državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici je za S.N. donio rješenje o zadržavanju u službenim prostorijama Centra bezbjednosti Podgorica do privoda nadležnom sudiji za istragu.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.