U stanu Baranina pronađeni kokain i heroin, uhapšen 36-godišnjak
Foto:Uprava policije

U stanu Baranina pronađeni kokain i heroin, uhapšen 36-godišnjak

Službenici Odsjeka za borbu protiv droge su u sadejstvu sa službenicima CB Bar i Sektora granične policije, sa policijskim psom za otkrivanje droge, pronašli su i oduzeli heroin i kokain i tom prilikom uhapsili E.M. (36) iz Bara osumnjičenog da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

2Službenici policije su postupajući po operativnoj informaciji, 9. marta pretresli stan i druge prostorija koje koristi E.M. (36) iz Bara, a za kojeg se sumnja da je iz stana vršio prodaju opojne droge većem broju lica na području Opštine Bar.

"Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli dvije pvc kesice sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin mase 26,2 grama, pet pvc kesica sa sadržajem praškaste materija bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain težine 9,05 grama kao i tri tablete buprenorfin od 8mg u farmaceutskom pakovanju i elektronsku vagu za precizno mjerenje", saopštila je Uprava policije.

drogabar

Foto:Uprava policije

Državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici je naložio da se E.M. liši slobode i da  mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja -  zaključili su iz UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.