Beograd: Bivši radnik upao u firmu i počeo da puca, jedna osoba stradala
Foto: Tanjug, Dimitrije Goll

Beograd: Bivši radnik upao u firmu i počeo da puca, jedna osoba stradala

U Ruzveltovoj ulici u Beogradu dogodila se pucnjava kada je radnik upao u firmu, nakon otkaza, i počeo da puca. Jedna osoba je stradala,a dvije su povrijeđene.

MUP je saopštio da je u prostorijama firme u Ruzveltovoj ulici u Beogradu danas oko 11 časova bivši radnik N. S. (1987) ispalio više projektila iz pištolja prema dvojici radnika, dok je treći skočio kroz prozor. Jedan od dvojice ranjenih radnika je preminuo od zadobijenih povreda u Urgentnom centru.

N. S. je nakon pucnjave pobjegao iz firme i pronađen je sa teškim tjelesnim povredama u svom stanu na Zvezdari, u koji je policija stigla zbog prijave da je izbio požar. 

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da je osoba koja je pucala u firmi izvršila samoubistvo.

"Dogodio se jedan incident sa teškim posledicama, gdje je jedno lice, koje je očigledno bilo radnik ili bivši zaposleni te firme, ušlo u firmu, izvršilo teško krivično djelo, zatim otišlo kući i izvršilo samoubistvo", rekao je Stefanović u Skupštine Srbije tokom rasprave o amandmanima.

U pitanju je firma Privredni savjetnik Informacione tehnologije.  Neki mediji su naveli da je napadač nakon toga pokušao samoubistvo. Navodi se i da je on dobio otkaz u četvrtak, nakon čega je došao u bivšu firmu i počeo da puca.

Hitna pomoć je poziv dobila u 10.43 sati. Portparolka Hitne pomoći Nada Macura je rekla da su tri minuta kasnije dobili poziv da je jedna osoba iskočila kroz prozor, sa oko pet ili šest metara visine, u obližnjoj ulici Ulici Nikodina Milaša 10. 

Na teren su izašle tri ekipe Hitne pomoći. 

Kako je rekla Macura, prva ljekaraska ekipa je prevezla jednu osobu na reanimaciju u Urgentni centar, druga je prevezla drugu povrijeđenu osobu u Urgentni centar, a treća je samo konstatovala smrt treće osobe.

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.