Đoković poražen od 109. igrača na svijetu
Novak Đoković

Đoković poražen od 109. igrača na svijetu

Novak Đoković nije uspio da se plasira u treće kolo Indijan Velsa, pošto je od njega u tri seta bio bolji Taro Danijel – 7:6(3), 4:6, 6:1.

Đoković se tokom većeg dijela mučio i samo je na početku duela izgledao svježe, dok je u preostalim trenucima izgledao blijedo i pasivno,piše B92.

Danijel, 109. igrač na svijetu, ostvario je najveću pobjedu u karijeri u trećem kolu igraće protiv boljeg iz susreta Majer/Bemelmans. 

Đoković je odlično krenuo i delovalo je da ćemo gledati kratak meč u kojem će dominirati nekada najbolji teniser na svijetu. 

Novak je vodio sa 5:2, dok je na 5:3 imao set loptu, posle samo 30 minuta igre. Ipak, Japanac se spasao, potom napravio ribrejk i došao do 5:5.

Obojica su uspjeli da osvoje naredne gemove pa je taj-brejk odlučio pobjednika prvog seta. Danijel imao je više koncentracije od našeg igrača i sa 7:3 je dobio 13. gem. 

Tokom drugog perioda igre Novak nije izgledao ništa bolje, ali je uspio da bude konstantan i da ne greši puno. Sačekao je grešku Japanca, napravio brejk i na kraju izjednačio na 1:1 (6:4). 

Ipak, sve se srušilo u posljednjem setu u kojem je Đoković posle svakog poena jedva dolazio do daha. Jednostavno nije bio spreman za ovakav meč i Japanac je lako sa 6:1 dobio odlučujući set. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.