DPS Pljevlja: Uzaludna rabota pljevaljske opozicije
Pljevlja

DPS Pljevlja: Uzaludna rabota pljevaljske opozicije

Današnja pljevaljska opozicija, a nekadašanja višedecenijska lokalna vlast, utrkuje se ovih dana ko će od njih postati bolji kritizer stanja u Pljevljima. Uzaludna rabota, kao i svaka njihova, ocjenjuju u DPS Pljevlja.

"Naravno, u svojim politikantskim i kritizerskim nastupima “zaboravljaju” da su upravo oni, tokom svoje vladavine Pljevljima, doveli naš grad na najniže grane u njegovoj slavnoj istoriji, da nijesu uradili apsolutno ništa za razvoj Pljevalja i bolji život Pljevljaka, da su jedno prenatrpali opštinsku administraciju svojim rođacima, kumovima i prijateljima... Danas, kada je lokalna uprava predvođena DPS-om uspjela da pokrene velike projekte i unaprijedi stanje u Opštini, upravo oni iz bivše vlasti pokušavaju da krivicu za svoja nedjela prebace na nas. Jasno je, najviše ih boli što svakodnevno otkrivamo kakvim su se sve marifetlucima bavili i sprječavamo ih da sa njima nastave", navodi se u saopštenju.

DPS Pljevlja navodi da, bez obzira na to koliko partija promijenili i koliko se puta politički presvukli, pamte Pljevljaci odlično i tu njihovu „dosljednost“, kao i „dosljednost“ u ispunjavanju predizbornih obećanja.

"Džaba preskakanje iz SNP-a u DF, iz DF-a u Demokrate, kako god izukrštali svoj politički put, u Pljevljima ih niko neće upamtiti po nečemu dobrom što su učinili za grad i građane, već isključivo po politikantskom konvertitstvu. Razumijemo da je opozicija uveliko ušla u kampanju za lokalne izbore, odatle novi talas njihovih paničnih i besmislenih saopštenja. Građani će sami znati da uporede i ocijene njihov nekadašnji nerad i današnje kritizerstvo, kao što će vrlo dobro umjeti da vrjednuju sve što je sadašnja lokalna vlast učinila tokom ovog mandata. Konkretni rezultati su jedino mjerilo povjerenja Pljevljaka i već sada nema dileme da ćemo nastaviti jednakim tempom da razvijamo grad i u narednom mandatu", zaključuju u opštinskim odboru DPS Pljevlja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.