BP: Savez za pomirenje će podržati kandidata DPS-a
Svetislav Perišić

Bivši članovi DF-a

BP: Savez za pomirenje će podržati kandidata DPS-a

Bjelopoljski Savez za pomirenje (SZP) na nastupajućim predsjedničkim izborima zakazanim za 15.april ove godine podržaće kandidata DPS - a, potvrdio je portalu Kodex dobro obaviješteni izvor.

Kako saznajemo, ovakvu odluku je prije nekoliko dana donijelo rukovodstvo ove političke grupacije a o istoj je već upoznat vrh vladajuće partije. 

Iz SZP-a su ranije saopštili da sigurno neće podržati nikog od opozicionih predsjedničkih kandidata jer kako su rekli radi se samo o borcima za lični interes. 

Oni su tada poručili da su politička pitanja koju su ih udaljavala od DPS-a arhivirana i da se na osnovu razlika prije svega oko identitetskih pitanja iz prošlosti ova partija neće opredjeljivati sa kim će sarađivati u budućnosti.

Savez za pomirenje su prošle godine formirali nezadovoljni članovi DF-a, a na njegovom čelu je bivši predsjednik OO DNP Bijelo Polje Svetislav Perišić.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.