Riješite se masnoće u krvi uz OVAJ recept
Ilustracija

Za samo nekoliko dana

Riješite se masnoće u krvi uz OVAJ recept

Zbog brzog načina života, loše ishrane i nedostatka fizičke aktivnosti masnoća u krvi je bolest sadašnjice.

Ukoliko je povišena masnoća u krvi praćena i hipertenzijom,dijabetesom i povišenim trigliceridima radi se o veoma ozbiljnoj dijagnozi i takve osobe mogu biti i životno ugrožene.

Isprobajte recept, koji provjereno djeluje. 

Sastojci:

– smokve,

– domaće jabukovo sirće.

Priprema:

Lijek pravite uveče, da biste ga pili ujutru.

Uzmite tri suve smokve, i dobro ih izbockajte čačkalicom sa svih strana, a potom ih ubacite u staklenu zdjelicu u koju ste stavili 2 dcl domaćeg jabukovog sirćeta.

Ako ste ih pokisjelili uveče u 20 časova, pojedete ih ujutru u osam časova. Ostatak sirćeta nemojte da bacate nego u to isto sirće sljedeće noći ponovo pokisjelite tri smokve pripremljene na isti način.

Ta 2 dcl sirćeta koristite sedam dana, da se većina smokvi bolje ukisjele. Osmi dan uzmete nova 2 dcl sirćeta, i postupak ponavljate jos jednu sedmicu. 

Znači, liječenje traje 14 dana.

Uz ovaj recept pridržavajte se zdravog načina ishrane, i povećajte fizičku aktivnost, piše globalniportal.news.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.