DPS: Da li je manir prijetnji postao praksa opozicije?
DPS

DPS: Da li je manir prijetnji postao praksa opozicije?

"Zahtijevamo od stranaka koje čine koaliciju „Zdravo Berane“, kao i od Demokratske Crne Gore koja namjerava sa ovim političkim subjektom da participira u beranskoj vlasti, da se izjasne po pitanju prijetnji i psovki koje je Dragoslav Šćekić uputio svom sugrađaninu Dinu Huremoviću", navodi se u saopštenju Demokratske partije socijalista(DPS).

"Da li svojim ćutanjem i izostankom reakcija šalju signal javnosti da je sve dozvoljeno, i da su saglasni sa takvim tretmanom građana od strane lokalnih moćnika? Da li njihova ravnodušnost prema činjenici da se prvi čovjek Berana najprimitivnim prijetnjama, uvredama i psovkama obračunavao sa jednim mladim čovjekom, znači da su prijetnje  opravdane kada ih izgovara koalicioni partner? Podsjećamo da su Demokrate zbog mnogo blažih riječi upućenih Vladimiru Jokiću podnosili prijave  i burno reagovale u javnosti. Da li to znači da je funkcioner zaštićen od prijetnji, a običan građanin treba da bude "džak za udaranje" i iživljavanje lokalnih moćnika", pitali su iz DPS-a.

Dodaju da je posebno indikativno da je i predsjednik Opštine Budva prije dva dana zaprijetio svom sugrađaninu da će se fizički obračunati sa njim.

"Pa nas interesuje da li je manir fizičkih prijetnji postao praksa opozicionih predsjednika opština ili su ovo izolovani incidenti koji, kao takvi, zahtijevaju osudu politički i javno odgovornih subjekata", navodi se u saopštenju DPS.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.