Ulcinj: Rasvijetljeno ranjavanje psa, podnijete dvije krivične prijave
Foto: PG vremeplov

Ulcinj: Rasvijetljeno ranjavanje psa, podnijete dvije krivične prijave

Ulcinjska policija je u kratkom roku rasvijetlila događaj u kojem je ranjen pas.

Naime, službenici OB Ulcinj su, 8. marta odmah po prijavi događaja, preduzeli aktivnosti koji su istog dana rezultirale rasvjetljavanjem događaja. Krivična prijava protiv osumnjičenog Đ.E. (52) iz Ulcinja je nadležnom tužiocu podnijeta, 9.03.2018. godine.

"Krivičnom prijavom koju je policija podnijela državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju on se sumnjiči da je počinio krivično djelo ubijanje i mučenje životinja i razaranje njihovog staništa i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružje i eksplozivnih materija.

Konkretno sumnja da se da je Đ.E. navedenog dana oko 16,30 časova upotrebom lovačke puške, koja je legalno vlasništvo njegovog srodnika i koju je Đ.E. prethodno uzeo iz njegove kuće, u naselju Donji Štoj u Ulcinju ranio psa čiji je vlasnik A.M. iz Ulcinja", saopšteno je iz policije.

Psu je pružena stručna veterinarska pomoć.

"Policijski službenici su pronašli i oduzeli pušku kojom je, sumnja se, osumnjičeno lice počinilo krivično djelo. Preduzete su sve policijske mjere i radnje koje su veoma brzo dovele do procesuiranja navedenog osumnjičenog lica", saopšteno je iz policije.

Za PG Vremeplov vlasnik ranjenog psa juče je kazao da ga je profesor srednje škole ranio "jer mu je jurio ovce".

On je kazao i da je profesor pucao na psa pred punim školskim dvorištem.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.