Učenik optužio profesoricu da je s njim u emotivnoj vezi

Skandal u školi u Baru

Učenik optužio profesoricu da je s njim u emotivnoj vezi

Učenik jedne barske srednje škole lažno je optužio profesoricu da je bila sa njim u emotivnoj vezi.

 Taj skandal školu je potresao početkom prošlog mjeseca. Slučaj je ubrzo stigao i do barske policije, a potom i do tužilaštva. Ipak, sve istražne radnje ubrzo su obustavljene jer nadležni nijesu mogli da pronađu dokaze koji bi potvrdili priču učenika.

Prema nezvaničnim saznanjima „Dana”, učenik je tokom razgovora sa nadležnim iz škole prijavio da je u emotivnoj vezi sa profesoricom. Ozbiljnost ovih optužbi povećana je činjenicom da je učenik maloljetan i slučaj je odmah prijavljen barskoj policiji. Inspektori su odmah počeli istragu o ovom slučaju, a dječak je i ponavljao optužbe na račun profesorice, tvrdeći da su bili u emotivnoj vezi.

Policija je o ovom slučaju odmah obavijestila Osnovno državno tužilaštvo u Baru, koje je preduzelo istražne radnje. Ipak, nijedan od pribavljenih dokaza nije potvrdio navode učenika.

Profesorica je dala iskaz pred nadležnim organima, tvrdeći da nikada nije bila u vezi sa učenikom. Takođe, tom prilikom je navela i motive koji su dječaka mogli da navedu da iznese lažne optužbe na njen račun.

Iz Osnovnog državnog tužilaštva u Baru „Danu” je potvrđeno da su nadležni organi postupali u ovom slučaju.

Istražitelji su došlo do zaključka da je učenik najvjerovatnije zbog problema koje je imao u školi, kako bi izbjegao stroge sankcije, izmislio da je u vezi sa profesoricom. Zasad nije poznato hoće li on zbog lažne prijave krivično odgovarati.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.