SD Bar počeo sa prikupljanjem potpisa za obilježavanje biciklističkih staza

SD Bar počeo sa prikupljanjem potpisa za obilježavanje biciklističkih staza

Omladina Socijaldemokrata Bar organizovala je danas na šetalištu Kralja Nikole akciju potpisivanja peticije sa ciljem obezbjeđivanja uređenih i označenih biciklističkih staza pod nazivom “Za zdrave oaze, za biciklističke staze”.

Kako su saopštili, ova peticija ima za cilj donošenje Pravilnika kojim će se regulisati obilježavanje biciklističkih staza, čime će se stvoriti uslovi da se konačno pristupi realizaciji ovog projekta, po mogućnosti prije početka ljetnje turističke sezone u Baru.

“Uređene biciklističke staze sa oznakama su ono što nedostaje turističkom gradu kakav je Bar, u kojem godišnje boravi veliki broj kako domaćih, tako i stranih turista i sportista rekreativaca. Ujedno, ovom akcijom, OSD Bar daje svoj doprinos afirmaciji sporta, rekreacije i zdravih stilova života, ali i unaprjeđenju kulture u saobraćaju, pogotovo među mladim ljudima”, ističe u saopštenju predsjednik OSD Bar, Drago Drobnjak.

Akcija prikupljanja potpisa povodom ove inicijative nastaviće se i sjutra na istom mjestu, sa početkom u 12 časova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.