Hit boja za prelazni period između zime i proljeća (FOTO)
Foto: Ilustracija

Zamijenite omiljenu crnu

Hit boja za prelazni period između zime i proljeća (FOTO)

Nekako nam je crna uvijek karta na koju igramo kada ne želimo da pogriješimo, ali stručnjaci savjetuju nešto drugačije.

Modni stručnjaci za ovaj prelazni period između zime i proljeća predlažu jednu od najomraženijih boja koja će biti potpuni hit – čuvena "kaki" nijansa.

Ova boja je jednako prilagodljiva i efektna kao i crna, a uprkos tome što ponekad može da izgleda mrtvo modni stručnjaci kažu da je morate imati ove sezone. Stvar je u tome da trebate dobro da je ukombinujete i pronađete ton ove boje koji odgovara vašem tenu i kosi.

Kada budete pronašle pravu nijansu, potpuno ćete se zaljubiti u nju i vidjećete da i ona umije da izgleda veoma otmeno i luksuzno i može da da toplu notu vašem cjelokupnom izgledu.

Mnogobrojne dame su se drznule pa su ovih dana u šetnju izašle sa torbama i cipelama u ovoj boji, a rijetko koja i sa jaknom u kaki boji. Pronađite koji odjevni komad u ovoj boji najviše odgovara, ili se okrenite cipelama i asesoarima. Nećete pogriješiti i bićete in ovog proljeća, prenosi Telegraf.

 

A post shared by Tammi Talvio (@tj_style14) on Feb 18, 2018 at 4:40pm PST

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.