Završena obdukcija: Nema tragova nasilja na tijelu utopljenika pronađenom u Sutomoru
foto: Jedro.me

Ne isključuje se mogućnost da se radi o migrantu

Završena obdukcija: Nema tragova nasilja na tijelu utopljenika pronađenom u Sutomoru

Nema tragova nasilja na tijelu utopljenika koji je pronađen u u srijedu, u moru nedaleko od plaže Štrbine, između Sutomora i Čanja.

Ovo je potvrđeno nakon obdukcije koja je urađena dan nakon što je beživotno tijelo pronađeno.

Obdukcija je potvrdila da je uzrok smrti utopljenje, koje se dogodilo prije dva i po mjeseca. Identitet stradalog muškarca starosti između 40 i 45 godina i dalje nepoznat. Ne isključuje se mogućnost da se radi o migrantu. U barskoj policiji nije prijavljen nestanak muške osobe. Takođe, ni u zemljama okruženja nije privaljen nestanak muškarca između 40 i 45 godina.

Prema saznanjima Jedra, urađena je DNK analiza.

Beživotno tijelo pronađeno je u srijedu oko 15 sati u moru nedaleko od plaže Štrbine.

Građanin koji je primijetio da tijelo pluta na površini mora obavijestio je policiju.

Nakon što su obaviješteni na lice mjesta su izašle i ekipe hitne pomoći, ali su ljekari samo mogli da konstatuju smrt. Na tijelu pronađenog muškarca nije bilo odjeće. Tijelo je bilo u fazi raspadanja.

Jedro.me

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.