"Lokalna uprava u Pljevljima, predvođena DPS-om, realizovala čitav niz projekata"

Umjesto da se stide svega onoga što za dugogodišnje vrijeme vršenja vlasti u Pljevljima nijesu uradili, već isključivo ostavili dugove i uhljebljene rođake i prijatelje u opštinskim službama, pljevaljska opozicija se bavi mahalskim pričama bivših sekretara, direktora i njihovih rođaka koji su klasičnim nepotizmom došli do posla u lokalnoj upravi, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista(DPS) Pljevlja.

"To što su Demagozi i u Pljevljima promijenili ko zna koju partiju po redu, ne mijenja činjenicu da je njihov odbornik Miroslav Anđelić, tada u Pokretu za Pljevlja, bukvalno kao pripravnik dobio funkciju opštinskog seketara i potpuno obesmislio posao koji je obavljao. Da je sasvim jasno da je i dalje riječ o potpuno istim ljudima sa istom ideologijom, bez obzira na promjenu kravate, svjedoči i podatak da je Anđelić „zaboravio“ da u Demagoge sa sobom odvede i svoju suprugu, koja je i dalje odbornica SNP-a. Ili je samo riječ o zauzimanju „rezervnih položaja“, to će najbolje znati Pljevljaci", navodi se u saopštenju pljevaljskog DPS-a.

Iz ove partije kažu da je za razliku od njih, "koji su za svog mandata uspjeli da investiraju samo u fasadu na zgradi Opštine", sadašnja lokalna uprava u Pljevljima, predvođena DPS-om, realizovala  čitav niz projekata.

"Izgrađene su ili sanirane skoro sve ulice u našem gradu, trotoari, kolektor, Dom kulture, seoski putevi, škole, zelene površine, parkinzi, date su subvencije u poljoprivredi...Trebalo bi nam mnogo prostora da navedemo sve što je sadašnja vlast u Pljevljima učinila kako bi doprinijela daljem razvoju grada i višem kvalitetu života građana.

Upravo zbog svakodnevnog predanog rada na tom poslu, nemamo vremena da se bavimo mahalskim torokanjima političkih konvertita na kratke staze i ostavljamo ih da nastave da se bave malograđanskim naklapanjima", saopšteno je iz OO DPS Pljevlja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.