Tragedija u Francuskoj: 18-godišnji fudbaler umro od zastoja srca
Tomas Rodrigez

Tragedija u Francuskoj: 18-godišnji fudbaler umro od zastoja srca

Tomas Rodrigez, mladi fudbaler ekipe Tur, koja se takmiči u francuskoj Ligi 2 preminuo je od zastoja srca.

U saopštenju ekipe Tura se navodi da je 18-godišnji vezni igrač preminuo u noći s četvrtka na petak.

Klub je izrazio saučešće porodici i najbližima francuskog fudbalera koji je karijeru započeo upravo u ekipi Tura.

"Cijeli klub je duboko pogođen ovom velikom tragedijom. Osjećamo duboku tugu i bol zbog smrti fudbalera", navodi se u saopštenju.

Meč između Tura i Valensije, koji se trebao odigrati danas, odgođen je zbog ove tragedije.

Francuska fudbalaska federacija (FFF) je saopštila da će na mečevima francuske lige, koji se igraju ovog vikenda, biti održan minut ćutnje za preminulog fudbalera.

Rodrigez je tek počeo da igra za prvu ekipu Tura za koju je odigrao samo nekoliko mečeva. U klub je stigao 2016. godine kada je počeo igrati i za mladu reprezentaciju Francuske.

Važio je za velikog talenta, a u samo nekoliko godina je napredovao i do seniorske ekipe.

Podsjetimo, slična tragedija se dogodila u nedjelju kada je Davide Astori, italijanski fudbalski reprezentativac i kapetan Fiorentine, umro u hotelu u Udinama, a obdukcija je pokazala da mu je srce usporilo i u jednom trenutku prestalo kucati.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.